Hjem Nyhetene Kurs i GnuCash regnskap.
Kurs i GnuCash regnskap. PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Arne Hanssen   
fredag 01. august 2008 01:00

Vi kjører gjerne innføringskurs i bruk av GnuCash, et gratis regnskapsprogram som er velegnet for enklere formål, som f.eks. lag og foreningsregnskap. Vi bruker GnuCash selv til å føre flere regnskap og kan trygt anbefale programmet.

Tema vil omfatte installasjon av GnuCash og oppsett av kontoplan, samt bokføring, oppsett av rapporter og årsavslutning. Bokføring mot kunde- og leverandørreskontro blir også behandlet, inkludert fakturering.  Funksjoner som mva-håndtering blir derimot, i utgangspunktet, ikke noe tema for kurset. For leietakere av bygdekontoret er kurset gratis, for andre deltakere antas prisen å bli 200 kr.

Meld din interesse ved å sende Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen til oss snarest mulig.  Kurset blir kjørt i etter avtale med påmeldte over 2-3 kvelder a 2 timer, evt. mer hvis behov/ønskelig.  Det er absolutt en fordel å ta med bærbar PC, om ikke en forutsetning.  Hvis interesse, setter vi opp kurs.

GnuCash er som sagt gratis (fri programvare) og er oversatt til norsk og finnes i versjoner både for Windows, Linux og Mac.

Arrangør:  Grasmyr Bygdelag

Sist oppdatert lørdag 30. august 2014 11:22
 
Kopirett © 2023 Grasmyr Bygdelag. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.